Kolekcia Reserved Kids „Späť do školy” Jeseň/Zima 2017/18


21.08.2017 - 15.09.2017

Nová kolekcia Reserved Kids je kombináciou športového a hip-hopového štýlu – trendy, ktoré dominujú v dievčenskom a chlapčenskom oblečení najbližšej sezóny. Dizajnéri zdôrazňujú návrat k športovým strihom, komfortným džínsom a klasickým módnym kúskom, ktoré sú navrhnuté podľa najnovších módnych trendov.

Najnovšia línia sa zameriava na športový štýl a pohodlné strihy. Kolekcia obsahuje bundy v baseballovom štýle, flanelové košele, mikiny a joggersy, ako aj tričká a mikiny so športovými vzormi. Kolekcia je inšpirovaná estetikou amerického futbalu, preto v nej môžeme nájsť rôzne potlače, logá, emblémy a nášivky, ktoré charakterizujú školský odev. Každý model obsahuje originálny detail, ktorý umožňuje jeho nositeľovi vyjadriť individuálny štýl a prelomiť klasický športový štýl.

Odtiene khaki, námorníckej a klasickej modrej kontrastujú so silnými popovými prvkami. Energická žltá, intenzívna zelená alebo výrazná červená dodávajú modelom šmrnc. Vynikajú najmä na ľahkých jesenných bundičkách, vestách a teniskách – osvedčia sa hlavne pri hraní futbalu alebo na bicykli. Mickey Mouse je celebritou tejto kolekcie a nájdeme ho tak na celom oblečení ako aj na doplnkoch – na šáloch, taškách, šiltovkách, vďaka čomu je veľkou senzáciou tejto kolekcie.

Kolekcia Reserved „Back to school“ sa vracia ku klasike s novými prvkami. Dievčenské vichy vzorované blúzky a módne volány sa kombinujú s džínsami a sukňami v štýle 90. rokov a vytvárajú ideálny set do školy, ale aj na mimoškolské aktivity.

Nová kolekcia Reserved Kids je štýlový mix jemných úpletov, teplej bavlny a pohodlného denimu podľa najnovších trendov. Rozmanitosť športovej módy, trendy farieb a originálnych detailov zaručujú, že každé dieťa začne nadchádzajúci školský rok s úsmevom...v Reserved štýle!

 

Celú kolekciu „Späť do školy“ pre dievčatá a chlapcov nájdete na www.reserved.com


Viac o Reserved