Puzdrové šaty + lodičky = dokonalosť!


12.05.2016 - 31.05.2016

Slovenky veľmi dobre vedia, prečo tak milujú lodičky a puzdrové šaty spojené v jednom outfite. Ťažko by ste našli módnu dvojku, čo spraví lepšiu službu pri zvýrazňovaní atraktívnej postavy v tvare presýpacích hodín, typickej pre slovanské národy.  Hoci sú šaty obopínajúce telo obľúbené skôr na večerné príležitosti, prírodný materiál a pastely či hravé pásiky z nich robia skvelú voľbu aj na denné nosenie. Dĺžka po či tesne nad kolená zaručí potrebnú formu decentnosti, aby ste si ich mohli dovoliť aj do práce bez skompromitovania triezveho módneho biznis kódu.

Tip: Pozor, na balerínky tentoraz zabudnite! Puzdrový strih šiat volá jedine po ihličkových podpätkoch predlžujúcich nohy, ideálne v nadčasovom čiernom tóne. Jemný punc extravagancie dodá kombinácia kvalitnej lakovanej kože s textúrovaným detailom v oblasti päty. Inšpirujte sa modelom Lasocki, značky známej tým, že nerobí kompromisy medzi kvalitou a štýlom.

Hľadajte exkluzívne v sieti predajní CCC s certifikátom Superbrands Award 2016 za dlhodobú zákaznícku spokojnosť. Viac  inšpirácií hľadajte aj na www.ccc.eu/sk. 


Viac o CCC